AnaSayfa / Genel / Kahve falında böğürtlen yediğini görmek

Kahve falında böğürtlen yediğini görmek

Kahve falında böğürtlen yediğini görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen yediğini gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında böğürtlen yedirmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen yediğini görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında böğürtlen bahçesi görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen toplayıp yemek masa başı bir işe gireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına inanılır.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında böğürtlenli pasta yemek tatsızlıkların yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında dalından böğürtlen yemek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir