Kahve falında birinden böğürtlen almak

Kahve falında birinden böğürtlen almak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, konfor içinde olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden böğürtlen almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil böğürtlen görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mor böğürtlen görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, uzun sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek aksiliklerin aşılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında böğürtlen suyu görmek elinin darlık içinde kalacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında kara böğürtlen görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek sorunların tatlıya bağlanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah böğürtlen görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top