AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bardak görmek

Kahve falında altın bardak görmek

Kahve falında altın bardak görmek büyük paralara sahip olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Kahve falında altın bardak gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında altın sarısı bardak görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın yaldızlı bardak görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında altın bardak görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf bardak görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çelik bardak görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük cam bardak görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kağıt bardak görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında bardakla su ikram etmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir