AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf bardak görmek

Kahve falında şeffaf bardak görmek

Kahve falında şeffaf bardak görmek kazancının artacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf bardak gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Kahve falında şeffaf bardak görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeffaf yılan görmek hikmet sahibi olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına tabir olunur.

Kahve falında şeffaf diş görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işarettir.

Kahve falında şeffaf naylon görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında şeffaf balık görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir