AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt bardak görmek

Kahve falında kağıt bardak görmek

Kahve falında kağıt bardak görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt bardak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Kahve falında kağıt bardak görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak bardak görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Kahve falında cam bardak hediye almak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç bardak görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Kahve falında içki bardağı görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında porselen bardak kırmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak üstün başarılar alacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak başarı elde edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir