AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbin ağrıdığını görmek

Kahve falında kalbin ağrıdığını görmek

Kahve falında kalbin ağrıdığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kalbin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında kalbin ağrıdığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kalbi ağrımak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazı ağrımak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalettir.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yeri ağrımak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir