AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, anlaşmalardan cayılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yakın akrabadan gelecek habere, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boğazdan birşey çıkarmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, planların sarkacağına alamet eder.

Kahve falında boğazından et çıkarmak işini en iyi şekilde yapacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan et çıkarmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işarettir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir