AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına kıl kaçmak

Kahve falında boğazına kıl kaçmak

Kahve falında boğazına kıl kaçmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, işlerinin gerileyeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında boğazına kıl kaçmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında boğazına kıl kaçmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında boğaza kıl kaçmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında dili boğazına kaçmak çirkin amellere, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına bişey kaçmak emeklerinin karşılığını bulacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında boğaza birşey kaçmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Kahve falında boğazından kıl çekmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazdan kıl çıkartmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazda kıl görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, musibetlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir