AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz boğaz görmek

Kahve falında deniz boğaz görmek

Kahve falında deniz boğaz görmek saygının hiç eksik olmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında deniz boğaz gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında deniz boğaz görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında deniz boğazı görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz deniz görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boğazı kesilmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eski enerjisini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak büyük başarıya ulaşılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir