AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan ameliyat olmak

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz ameliyatı olmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulur.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek bereketli yağmurlara, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazından kıl çıktığını görmek büyük borçların altında ezileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında köpek boğazı kesmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak spor yapmaya başlanılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına altın takmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında boğazında yara görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir