AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazında yara görmek

Kahve falında boğazında yara görmek

Kahve falında boğazında yara görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazında yara gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında boğazda yara görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazında yara görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz yarası görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına alamet eder.

Kahve falında boğazdan yaralanmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını kesmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazı şişmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir