AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına altın takmak

Kahve falında boğazına altın takmak

Kahve falında boğazına altın takmak üzüleceğine, yıpranacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Kahve falında boğazına altın takmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında boğaza altın takmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazına altın takmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazında altın görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet eder.

Kahve falında boğazda altın görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının boğazında altın görmek yeni işlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir