AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ağrısı çekmek

Kahve falında ayak ağrısı çekmek

Kahve falında ayak ağrısı çekmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, rızkında ve malından olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, daha isabetli kararlar alacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Kahve falında ayak ağrısı çekmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mide ağrısı çekmek aradaki buzların eritileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında baş ağrısı çekmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olup ağrı çekmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek ön plana çıkacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir