AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın at görmek

Kahve falında altın at görmek

Kahve falında altın at görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında altın at gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Kahve falında atın altından geçmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın sarısı at görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın renkli at görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında at altında kalmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında altın at görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at ve altın görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, zor durumların biteceğine delalettir.

Kahve falında atın altında kalmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında altın rengi at görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir