AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve altın görmek

Kahve falında at ve altın görmek

Kahve falında at ve altın görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, isteklerini yerine geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında at ve altın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında at ve altın görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın renkli at görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın sarısı at görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, birçok ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında altın rengi at görmek içinin rahatlayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında altından at görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işarettir.

Kahve falında atın altında kalmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın at nalı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın at görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir