AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı at görmek

Kahve falında altın sarısı at görmek

Kahve falında altın sarısı at görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işarettir.

Kahve falında altın sarısı at gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın sarısı at görmek yanlış yollardan döneceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yeleli at görmek kötü olayların meydana geleceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna tabir olunur.

Kahve falında sarı at görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalettir.

Kahve falında sarı renkli at görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk at görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın at görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın renkli at görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında at ve altın görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir