AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan boğa görmek

Kahve falında uçan boğa görmek

Kahve falında uçan boğa görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan boğa gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uçan boğa görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulur.

Kahve falında boğa kesmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, rahat bir dönem yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boğa satmak sabit geliri olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa almak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında boğa ve inek görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında boğa boynuzu görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan boğa görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir