AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, istediği projeleri yapamayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından kovalanmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir