AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde aslan yavrusu görmek

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde aslan yavrusu gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü aslan yavrusu görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında aslan yavrusu sevmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru aslan görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan yavrusu doğurmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz aslan yavrusu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru erkek aslan görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir