AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve inek görmek

Kahve falında aslan ve inek görmek

Kahve falında aslan ve inek görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, dini inançların güçleneceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan ve inek gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında aslan ve inek görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında aslan sürüsü görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında aslana dönüştüğünü görmek sadece kendisini düşüneceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük aslan görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında aslan kacmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında aslan heykeli görmek neşeli bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan leşi görmek büyük başarılara imza atılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir