AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğadan kaçmak

Kahve falında boğadan kaçmak

Kahve falında boğadan kaçmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğadan kaçmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğadan kaçmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğadan görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında boğadan saklanmak yeni bir makama sahip olunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğadan korkmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında boğadan kurtulmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak afiyette ve keyifte olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir