AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğadan korkmak

Kahve falında boğadan korkmak

Kahve falında boğadan korkmak küslerin ve kırgınların barışacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğadan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Kahve falında boğadan korkmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak mutlu günlerin yakında olduğuna, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında boğadan saklanmak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğadan kaçmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında boğadan kurtulmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulur.

Kahve falında boğadan görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocadan korkmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir