AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın boğadan kaçmak

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, dayanışma içinde kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında boğadan kaçmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Kahve falında boğadan görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında boğadan korkmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğadan saklanmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğadan kurtulmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet eder.

Kahve falında kızgın olduğun birini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kazancın devamlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir