AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, köşeye sıkıştıracağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, itibarının ve makamının artacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Kahve falında eski sevgiliye kaçmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili kaçmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski kocadan kaçmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşinden kaçmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinden kaçmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle kaçmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir