AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğadan kaçmak

Kahve falında siyah boğadan kaçmak

Kahve falında siyah boğadan kaçmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, hayır dualarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğadan kaçmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğadan saklanmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Kahve falında boğadan kurtulmak gereksiz bir harcama yapılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında boğadan korkmak iyi halini yitireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boğadan görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak başına uğursuz olayların geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir