AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa beslemek

Kahve falında boğa beslemek

Kahve falında boğa beslemek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğa beslemek gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında boğa beslemek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında boğanın vurduğunu görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kazancının da azalacağına delalet eder.

Kahve falında boğa boynuzu görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğa öldürmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, fakirlikten kurtulmaya işarettir.

Kahve falında kızgın boğa görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanı boğarak öldürmek adının her yerde geçeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir