AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekten kurtulmak

Kahve falında böcekten kurtulmak

Kahve falında böcekten kurtulmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında böcekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Kahve falında böcekten kurtulmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında böceklerden kurtulmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasından kurtulmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında felaketten kurtulmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında gemi kazasından kurtulmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinden kurtulmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında selden kurtulmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir