AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklerden kurtulmak

Kahve falında böceklerden kurtulmak

Kahve falında böceklerden kurtulmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böceklerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Kahve falında böceklerden kurtulmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böcekten kurtulmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında afetten kurtulmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bir kazadan kurtulmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşüp kurtulmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında kurşundan kurtulmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir