AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kazadan kurtulmak

Kahve falında bir kazadan kurtulmak

Kahve falında bir kazadan kurtulmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, elindekileri de yitireceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında araba kazasından kurtulmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabayla kazadan kurtulmak günahlarının affedileceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Kahve falında bir kazadan kurtulmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren kazasından kurtulmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir