AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşüp kurtulmak

Kahve falında denize düşüp kurtulmak

Kahve falında denize düşüp kurtulmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük başarılar kazanılacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşüp kurtulmak gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında denize düşüp kurtulmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işarettir.

Kahve falında düşerken kurtulmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşerken kurtulmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak düşmesi ve kurtulmak her işinde hayırla karşılaşacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan düşerken kurtulmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak kazancını çoğaltacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir