AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek ilacı görmek

Kahve falında böcek ilacı görmek

Kahve falında böcek ilacı görmek dertlerin bölüşüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek ilacı gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ilaçla böcek öldürmek kalp kırmayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında böcek ilacı görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalettir.

Kahve falında bit ilacı sürmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında doktordan ilaç almak aydınlık bir yola çıkılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ilacı görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yüze ilaç sürmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu ilaç görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir