AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ilacı görmek

Kahve falında fare ilacı görmek

Kahve falında fare ilacı görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ilacı gördüyseniz:

  • Elinize geçen her bilgiye inanmamalı, kendi test mekanizmalarınızı da kullanmalısınız.

Kahve falında fare ilacı görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kanser ilacı görmek helal ekmek yiyeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşından ilaç almak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı ilaç içmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilac yutmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında ölüden ilaç almak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ilaç istemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ilaç fitil görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir