AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına inanılır.

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Kahve falında böbrekten bıçaklanmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek vermek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrekte taş görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreğinde taş görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek yemek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek pişirmek zarar verici olaylar yaşanacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir