AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek taşı görmek

Kahve falında böbrek taşı görmek

Kahve falında böbrek taşı görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek taşı gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında böbrekte taş görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek taşı dökmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında böbreğinde taş görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sorunların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında böbrek taşı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Kahve falında böbrek sancısı çekmek hasta ise daha kötüye gideceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında böbrek yetmezliği görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir