AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreklerini kaybetmek

Kahve falında böbreklerini kaybetmek

Kahve falında böbreklerini kaybetmek kişinin içinin daralacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, duygularının karşılıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Kahve falında böbreğini kaybetmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dana böbreği görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında böbrek eti görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek nakli olmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek taşı görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında böbreğinden bıçaklanmak sevdikleriyle arasının açılacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir