AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana böbreği görmek

Kahve falında dana böbreği görmek

Kahve falında dana böbreği görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine inanılır.

Kahve falında dana böbreği gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Kahve falında dana böbreği görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına inanılır.

Kahve falında böbreğinde taş görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek satmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına inanılır.

Kahve falında böbrekten bıçaklanmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ böbrek yemek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, daha güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek yemek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, gün yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşine böbreğini vermek malının ve parasının çoğalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Kahve falında böbrek taşı görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir