AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğini kaybetmek

Kahve falında böbreğini kaybetmek

Kahve falında böbreğini kaybetmek işlerin başına geçeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında böbreğini kaybetmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Kahve falında böbreğini kaybetmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böbreğini başkasına vermek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek her şeyin yolunda gideceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Kahve falında birine böbreğini vermek sevilen bir kişi olunacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek ameliyat olmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında böbrek verdiğini görmek sermayesinin çoğalacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir