AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek verdiğini görmek

Kahve falında böbrek verdiğini görmek

Kahve falında böbrek verdiğini görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında böbrek verdiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Kahve falında böbrek verdiğini görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine böbrek vermek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine böbreğini vermek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, atılan adımların zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreğini bağışlamak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek kumu dökmek parasal durumun düzeltileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek rahatsızlığı görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında böbrek yemek çok hayırlı işlere girileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir