AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğini aldırmak

Kahve falında böbreğini aldırmak

Kahve falında böbreğini aldırmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret eder.

Kahve falında böbreğini aldırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında böbreğini aldırmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında böbrek yemek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek yetmezliği görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dana böbreği görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında eşine böbreğini vermek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek düşürmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbreklerini vermek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir