AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek ağrısı görmek

Kahve falında böbrek ağrısı görmek

Kahve falında böbrek ağrısı görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında böbrek ağrısı gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında böbrek ağrısı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında böbrek ağrısı çektiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine böbreğini vermek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böbreğini kaybetmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek yetmezliği görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, emrinde insan çalıştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir