AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine böbreğini vermek

Kahve falında birine böbreğini vermek

Kahve falında birine böbreğini vermek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine böbreğini vermek gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında böbrek ameliyatı görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek taşı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında dana böbreği görmek üzüntülerin günden güne artacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında böbreklerinin aldığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbreğini kaybetmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek bağışladığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine inanılır.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir