AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğini başkasına vermek

Kahve falında böbreğini başkasına vermek

Kahve falında böbreğini başkasına vermek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, büyük başarılara kazanılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbreğini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında böbreğini kaybetmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek kumu dökmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında böbrek hastası görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek almak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında insan böbreği görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında böbreğini başkasına vermek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbreğini bağışlamak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir