AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan böbreği görmek

Kahve falında insan böbreği görmek

Kahve falında insan böbreği görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kız çocuğunun olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında insan böbreği gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında insan böbreği görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında böbrek ağrısı çektiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında böbrek kanseri olmak fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Kahve falında böbreğinde taş görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında böbrek yemek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında böbreklerinin aldığını görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ böbrek yemek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir