AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek kumu dökmek

Kahve falında böbrek kumu dökmek

Kahve falında böbrek kumu dökmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek kumu dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Kahve falında böbrek kumu dökmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işarettir.

Kahve falında böbrek taşı dökmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek bağışlamak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında böbrek verdiğini görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böbrekten ameliyat olmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birine böbreğini vermek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbreği alınmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek vermek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir