AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıksız olduğunu görmek

Kahve falında bıyıksız olduğunu görmek

Kahve falında bıyıksız olduğunu görmek doğru olanı seçeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bıyıksız olduğunu gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek işlerini düzene sokacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığını traş etmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında makasla bıyık kesmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi bıyıklı görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın bıyığı görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işarettir.

Kahve falında erkeği bıyıklı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin bıyık bıraktığını görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir