AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığını traş etmek

Kahve falında bıyığını traş etmek

Kahve falında bıyığını traş etmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, ona yardımcı olacağına, iyilik bulacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığını traş etmek gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini bıyıklı görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında takma bıyık takmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığının çıktığını görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığını kısaltmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir