AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyıklarının çıktığını görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, gülüp eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında kadında bıyık çıktığını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıkların çıktığını görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir