AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı birini görmek

Kahve falında bıyıklı birini görmek

Kahve falında bıyıklı birini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, daha fazla para kazanacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıklı birini gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Kahve falında bıyıksız olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işarettir.

Kahve falında bıyık kıllarını almak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında makasla bıyık kesmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü bıyıklı görmek dertlerinin dermanını bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bıyık sakal görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir