AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklarını almak

Kahve falında bıyıklarını almak

Kahve falında bıyıklarını almak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa inanılır.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği bıyıklı görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında iple bıyık almak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayanı bıyıklı görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında bıyığını kısaltmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bıyık yolmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyık kestirmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir