AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıksız birini bıyıklı görmek

Kahve falında bıyıksız birini bıyıklı görmek

Kahve falında bıyıksız birini bıyıklı görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıksız birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Kahve falında bir kızda bıyık görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kızda bıyık görmek çok büyük bir rahata ereceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını bıyıklı görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bıyık kılı görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık tüyü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bıyık görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir